Air care for healthy growth

Vad vi gör

Ren luft är nyckeln till hållbar tillväxt.

Luftföroreningar kommer vara en av vår generations största utmaningar. På Absolent Air Care Group tar vi ansvar för driva förändring. Med våra avancerade luftreningslösningar möjliggör vi en hälsosam, ren värld där det är säkert att andas.

Om oss

Industriell luftrening

Vi lever i en utmanande tid. Vårt engagemang handlar om att hjälpa företag över hela världen att få ren luft. Vi har revolutionerande teknologier, applikationer och produkter som skapar livskvalitet. När vi fångar upp och återvinner skadliga, luftburna partiklar och gaser som genereras från industriella processer, kan vi skapa en hållbar och hälsosam miljö för industripersonal. Deras andetag är anledningen till att vi finns som företag.

Utforska

Storköksventilation

Genom våra ventilationssystem för storkök, kan vi bidra till förändring när det kommer till framtidens hälsa. När man tar bort skadliga, luftburna partiklar och gaser som genereras från matlagning, får kökspersonal en säker arbetsmiljö där ren luft är en självklarhet. Commercial Kitchens erbjuder en bred portfölj av lösningar och används i skolkök, på sjukhus, snabbmatskedjor och restauranger.

Utforska

Investerare

Våra aktier är noterade på Nasdaq First North Growth Market under namnet 'ABSO'. Ta del av våra finansiella rapporter, den finansiella kalendern, IR kontakt, information om aktien med mera.

Läs mer